Na een avondje op het honk, eten besteld en even flink doorhalen gingen we donderdagochtend vol goede moet naar paal 8. De weersomstandigheden waren perfect, wind was gaan liggen en wel flink reuring in het water. Normaal gesproken ideaal om te baarzen, maar helaas met 26 man aan de kant geen 1 baars te vangen! Alleen botten. Savonds weer heerlijk gegeten bij Storm en daarna de prijsuitreiking bij café Lieman. Hier werden de prijzen verdeeld en enkele in het zonnetje gezet. Rob is dit jaar de zeebaars koning met 8 baarzen. Luuk had de grootste baars van 68cm en Piet Wim kreeg de aanmoedigingsprijs. Na de prijsuitreiking speelde de uitbater nog gezellige nummers op zijn accordeon en werd het nog lang gezellig. Volgende dag iet wat brak weer naar huis. Was weer beren gezellig vangs viel iets tegen maar toch nog 64 baarzen en ontelbaar aantal botten. Volgend jaar gaan we het nogeens dunnetjes overdoen.