Bij deze een kort verslag van de Cees Kager koppel memoriaal, we wilden gaan vissen met één kar om de noord en één kar om de zuid maar na inspectie op het strand bleek dat om de noord niet echt mooie plekken waren en dus beide gingen de zuid in. één kar voor Egmond binnen en de ander daar voorbij. Al snel bleek dat het zwaar vissen zou zijn. Heel veel haar in het water. Maar al snel kwamen de eerste visjes uit het water, te weten Bot en kleine Zeeaars na 2,5 uur vissen mochten we de stand op maken. Koppel Job zwart en Adriaan Dekker met 6 Zeebaars en 4 botten waren de winnaar van de eerste Cees Kager bokaal. Job mocht uit handen van Agie de bokaal waar hij zelf uren lang aan gewerkt heeft (topstuk) in ontvangst nemen. Nummer twee koppel Martijn Blaauboer /Gosse Damstra met 5 botten en 2 Wijtingen. Martijn wist zijn vader er af te vissen deze werd nummer 3 met 5 Botten en een mooie Tong. Al met al een prachtige dag met als slot lekker Chinees eten We kijken terug op een top dag .

Verslag Aris Gravemaker.

Hieronder staan de foto’s van deze dag. De foto’s komen uit onze Whatsapp-groep waarvoor grote dank.