Beste visvrienden
Na een iets aangepast programma hebben we gisteren een mooie gedenkwaardige dag gehad ter nagedachtenis aan Cees Kager.
Een emotionele week van voorbereiding. Na het maken van drone opnames waarbij we met alle leden de naam “Cees” in het weiland gevormd hebben konden we o.l.v. twee Yuki teams onze werptechniek verbeteren. Ook onze jeugd heeft veel aandacht gehad en het was een genot om te zien hoe enthousiast ze waren. De mooie locatie, het heerlijke eten (dank Rob Gravemaker voor de salades en Aris voor de lekkere vis) maakte het compleet. Tevens hebben we 2 leden blij kunnen maken met een helikoptervlucht.
Een ongelooflijke opkomst van de leden, de spontane hulp van meerdere leden om alles klaar te zetten en na afloop alles weer netjes op te ruimen geeft een goed gevoel en kijken we met veel voldoening op terug. Jullie hebben onze oproep m.b.t. de Melkbus actie goed opgepakt want we hebben voor de hartstichting een bedrag van 830 euro opgehaald. De penningmeester gaat in overleg met de hartstichting hoe we dit bedrag namens BNEO kunnen overmaken. Nogmaals dank voor jullie financiële bijdrage. Tot slot willen we iedereen bedanken die deze gedenkwaardige dag mogelijk hebben gemaakt.
De feestcommissie.

Speciale dank aan de Sponsors die dit event mogelijk hebben gemaakt.
Yuki Benelux
Van Someren Dierenwereld
Brouwerij Egmond – Brouwer van Sancti Adalberti abdijbieren
Bakkerij Kerssens
Duikschool Alva Dive
Vissuper Egmond aan Zee