Wat een fantastische afsluiting van het jeugdvissen! Ondanks het onstuimige weer, een dikke zw 6 bft, was bijna de gehele groep aanwezig. Dit keer verzamelde we op het paviljoen van de botenclub waar wij gastvrij ontvangen werden door Anita Broek. Ook was Rob Glas de fotograaf aanwezig die professionele foto’s en video’s van ons maakte.

Op naar de waterkant hier werden toch nog aardig wat botten omhoog getild van grote platen tot postzegels en ook nog 2 baarzen. Na alles uitgerekend te hebben bleek dat nr 1 en 2 de zelfde aantal punten en vissen te hebben er moest dus ook nog de lengte uitgerekend worden. Het bleek dat Sjaak 211cm had en Sem 205cm, Sjaak werd dus 1,Sem 2, Jari 3, Jimi 4 en Stijn 5. We hadden 5 prijsjes die gesponsord zijn door leden van onze club Bij nacht en ontij. Ik ben er blij met de begeleiders, Jan Aris Ab Philip en Walter die als dankjewel een ‘natje en een droogje’ kregen
Als je de uitslag zie blijkt dat iedereen vis heeft gevangen en iedereen is dus winnaar. Er was dan ook voor een ieder een pakketje met 2 onderlijnen, gesponsord door JL Rigs, 2 foam rollen, gesponsord door van Someren, en 2 loodjes gesponsord door Jan en Job. Al met al een geslaagd seizoen en we hopen dat we iedereen weer in september zien.