Welkom op de website van “Bij Nacht en Ontij”.

 

Weerstation Egmond aan Zee
Via deze site brengen wij U op de hoogte over alles wat er gebeurd binnen onze vereniging.
Foto’s van evenementen en veel meer onzin vind u op de Facebookpagina van Bij Nacht en Ontij.

Het seizoen van onze club start altijd met een Warming-Up. Dit is een gezellige dag die wordt begonnen met een viswedstrijd en daarna gevolgd wordt door een gezellige middag en avond met partner. Op deze dag worden ook de prijzen van het afgelopen jaar verdeeld.

Onze competitie-wedstrijden worden ingepland tussen oktober en mei. Deze competitie is waarop de vereniging draait en is dan ook de hoofdcompetitie en bestaat uit 8 wedstrijden die altijd gevist worden voor de kust van Egmond aan Zee.

In het winterseizoen proberen we 4 avondwedstrijden te organiseren onder de naam Spock Midnight Seafight.
Elke wedstrijd worden er 3 kleinere prijsjes uitgereikt en de hoofdprijzen voor deze wedstrijden worden gesponsord door Marco en Wendy de Groot van Multirook Buitenplezier.

 In de zomermaanden worden er 4 avondwedstrijden georganiseerd waarvan het startpunt dan Botenclub De Werf is. Vanaf 18.15 kunt u inschrijven en om 19 uur begint er een wedstrijd tot 21 uur. Na deze wedstrijd wordt er gelijk een daguitslag gemaakt en vind er een prijsuitreiking plaats op het terras van de botenclub. Ook aan deze wedstrijd zit een kleine minicompetitie vast.

 

Kijk hier voor onze Privacyverklaring
Leden van het dagelijks bestuur zijn:
Voorzitter:             Simon Boersen
Secretaris:             Rob Stam
Penningmeester: Bert de Joode

Tussenstand na 6 wedstrijden 23/24

De uitslag is een beetje gehusseld omdat er in het begin van het seizoen een paar wedstrijden zijn uitgevallen. Daarom ben ik nu verder gegaan in de eerste kolom.  De datum hierboven klopt natuurlijk wel.

Lees meer

Uitslag 6e competitiewedstrijd 16 maart 2024

Vandaag visten wij onze 6e competitiewedstrijd. 9 graden en een westen windje zorgde voor heerlijke weersomstandigheden. We hebben gevist met 67 deelnemers en 47 hiervan haalden oa Zeebaars en Botjes naar boven. De kleinste vis was voor Rob Zwart met 13 cm en de...

Lees meer