Welkom op de website van “Bij Nacht en Ontij”.

 

Weerstation Egmond aan Zee
Via deze site brengen wij U op de hoogte over alles wat er gebeurd binnen onze vereniging.
Foto’s van evenementen en veel meer onzin vind u op de Facebookpagina van Bij Nacht en Ontij.

Het seizoen van onze club start altijd met een Warming-Up. Dit is een gezellige dag die wordt begonnen met een viswedstrijd en daarna gevolgd wordt door een gezellige middag en avond met partner. Op deze dag worden ook de prijzen van het afgelopen jaar verdeeld.

Onze competitie-wedstrijden worden ingepland tussen oktober en mei. Deze competitie is waarop de vereniging draait en is dan ook de hoofdcompetitie en bestaat uit 8 wedstrijden die altijd gevist worden voor de kust van Egmond aan Zee.

In het winterseizoen proberen we 4 avondwedstrijden te organiseren onder de naam Spock Midnight Seafight.
Elke wedstrijd worden er 3 kleinere prijsjes uitgereikt en de hoofdprijzen voor deze wedstrijden worden gesponsord door Marco en Wendy de Groot van Multirook Buitenplezier.

 In de zomermaanden worden er 4 avondwedstrijden georganiseerd waarvan het startpunt dan Botenclub De Werf is. Vanaf 18.15 kunt u inschrijven en om 19 uur begint er een wedstrijd tot 21 uur. Na deze wedstrijd wordt er gelijk een daguitslag gemaakt en vind er een prijsuitreiking plaats op het terras van de botenclub. Ook aan deze wedstrijd zit een kleine minicompetitie vast.

 

Kijk hier voor onze Privacyverklaring
Leden van het dagelijks bestuur zijn:
Voorzitter:             Simon Boersen
Secretaris:             Rob Stam
Penningmeester: Bert de Joode

Cees Kager Koppel Memorial /Warming-Up 2023

Bij deze een kort verslag van de Cees Kager koppel memoriaal, we wilden gaan vissen met één kar om de noord en één kar om de zuid maar na inspectie op het strand bleek dat om de noord niet echt mooie plekken waren en dus beide gingen de zuid in. één kar voor Egmond...

Lees meer